FAQ

lichtletters kopie

Kunnen jullie de letters leveren ?

 

De standaardprijs is zonder levering. U kan de letters de dag voor het feest of event komen ophalen en de dag na het feest of event komen terugbrengen. Is het feest in het weekend kan u de letters op maandag terugbrengen.

 

Dit is de meest economische manier , wenst u echter dat wij het vervoer verzorgen maken wij graag een aangepaste prijsofferte voor u.

 

Kunnen wij de letters zelf plaatsen en aansluiten ?

 

Onze letters zijn makkelijk zelf op te stellen en te verplaatsen. Elke letter is voorzien van een aparte stekker en kan gewoon in het stopcontact. De LED verlichting werkt op veilige 24V spanning via een interne transformator.

 

Hoe groot zijn de letters ?

 

De letters en cijfers zijn 1 meter hoog. De ampersand ( & ) is 85 cm hoog.

 

Kunnen we de letters buiten gebruiken ?

 

De letters kunnen buiten staan bij droog weer. Bij regen dienen ze echter wel binnen geplaatst te worden.

 

Wanneer reserveren we best onze letters ?

 

Als u zeker wil zijn dat de letters beschikbaar zijn best zo snel mogelijk. Tijdens het hoogseizoen kan het zijn dat wij onze letters leveren op verschillende events in dezelfde week. We kunnen dan niet garanderen dat jullie letters beschikbaar zullen zijn. Het aantal letters in ons bezit gaat in stijgende lijn maar is niet onbeperkt.

 

Moeten we bij het reserveren een voorschot betalen ?

 

Ja, zodra u van ons de bevestiging krijgt dat de gewenste letters beschikbaar zijn die datum stort je een voorschot van €50,00. Dan worden jullie letters gereserveerd op die datum. Wij vragen ook een volledig terugbetaalbare waarborg (€150/per 3 letters) gedurende de dagen dat de letters in jullie bezit zijn. Dit om eventuele schade aan de letters/cijfers wanneer deze in jullie bezit zijn te vergoeden. Gewone bruiksporen worden niet aanzien als schade!

 

Ik zou een speciaal woord,symbool,kleur willen. Kan dit ?

 

Ja dat kan. Neem even contact op via e-mail en dan bespreken we wat mogelijk is.